KAKO IZGLEDA ČAS

Ovo je kratak tehnički prikaz časa koji služi kao demonstracija kako se odvijaju online časovi i kako funkcionišu.Materijali koje vidite na ekranu dati su samo kao primer.

1. Kada se ulogujete na našu platformu, po unapred utvrđenom terminu, na svom ekranu(laptopa, mobilnog telefona, tableta..) videćete da se nalazite u čekaonici i da će vas profesor uskoro pustiti u vašu virtuelnu učionicu.

2. Nakon što ste ušli u našu učionicu ponašate se kao što bi to bilo i u realnoj učionici s tim što imate mogućnost da ne uključujete kameru ukoliko ne želite, kao i da profesoru u svakom trenutku pošaljete poruku koju samo on može videti.

3. Svi materijali koji se koriste na času su vam vidljivi preko celog ekrana tokom časa, a za učenje kod kuće mi vam dajemo vaš primerak u elektronskoj formi. Na času se jednako koriste i video i audio materijali pored standardnog korišćenja udžbenika i radne sveske.

4. Ovo je naša tabla po kojoj jednako mogu  pisati i profesor i polaznik kursa,( bez obzira na kom uređaju prati čas) a to se ostvaruje tako što profesor na samo jedan klik ustupi tablu bilo kom polazniku.Prednost ove table je u tome što sa nje ne morate da prepisujete već će vam nakon časa sve što je bilo na tabli  biti dostavljeno na vaš mail.

 U savremenom svetu stalne komunikacije i brzog protoka ideja i informacija znanje engleskog jezika je imperativ, zato engleski jezik uče oni koji se danas pripremaju da sutra budu značajno ispred ostalih, THE ENGLISH EXPERT je upravo osmišljen da bude po meri baš takvima.

Let’s communicate!